Omiljena manifestacija vraća se i ove godine: Saznajte što vam pripremaju ‘Dvorišta’!

Facebook/Dvorišta

Šestu godinu zaredom – omiljena zagrebačka manifestacija ponovno je s nama! Od ovog petka 12. srpnja pa sve do nedjelje 21. srpnja zakačite se po šesti put za – Dvorišta! 10 nezaboravnih dana očekuje nas na 7 biranih lokacija – svakoga dana od 18 do 24 sata.

A što nas sve tamo očekuje?

Na prvome mjestu, dakako, zvijezde naše manifestacije – prekrasna gornjogradska dvorišta, dobro poznata brojnim posjetiteljima i gostima: intimno i ugodno dvorište obitelji Milovac u Opatičkoj 19, čarobno dvorište Palače Erdödy-Drašković u Opatičkoj 29.

Tu je i dvorište koje će treću godinu za redom izazvati posebnu pažnju posjetitelja – privatno dvorište u Radićevoj 54, ali i nezaobilazno, zabavno dvorište Palače Balbi u Demetrovoj 11! Veliki prošlogodišnji hit među posjetiteljima je dvorište i poseban prostor atrija Plemićkog konvikta, današnje Gimnazije Tituša Brezovačkog, u najkraćoj ulici Gornjega grada, na adresi Habdelićeva 1 – odmah iznad Kamenitih vrata ili od Trga Katarine Zrinske pored Galerije Klovićevi dvori.

A u povodu šeste obljetnice, s dvije lokacije selimo se u Narodni dom HAZU, te svim ljubiteljima Dvorišta dajemo mogućnost da zavire iza dvije ograde Narodnog doma na adresi Opatička 18 i Dvoranski prečac 1. Tu se smjestila veličanstvena palača Narodnog doma HAZU s prekrasnim perivojem i neponovljivim pogledom na cjelokupni Zagreb. To je lokacija jedinstvene ljepote koju jednostavno – morate vidjeti!

Dvorišta nisu glazbeni festival, ali i ove godine donose niz prvorazrednih glazbenih doživljaja.
Zabavljat će Vas mlada, šarmantna Karla Krmpotić, pop pjevačica, poznata široj javnosti po
nastupima u glazbenom showu The Voice, kao i Matej Mudrovčić Mudri, bivši odbojkaš čiji Vas
akustični pop neće ostaviti ravnodušnima. Mladi i simpatični duo, AcousticYes, vokal i gitara,
oduševit će Vas svojim talentom, a energična Ana Bustruc svojim akustičnim izborom domaćih i stranih hitova raspjevat će svaku publiku. Izvođače nećemo otkriti sve, dođite i uvjerite se u čaroliju koju nam pružaju Dvorišta. Svi prostori posebno su uređeni za zabavu i ugodno
druženje, a sva dvorišta kroz opise na informativnim pločama, uređenje, ponudu, programe,
cjelokupnu atmosferu, pričaju svoje priče u skladu sa sloganom manifestacije ”Svatko ima svoju priču”…

Ulaz u sva dvorišta tijekom trajanja manifestacije je slobodan. Stoga, od 12. do 21.7. dođite na zagrebački Gornji grad i zakačite se za – Dvorišta! Jer, svako ima svoju priču…

Komentari