ODLIČNA PRILIKA! Najpoznatija hrvatska komičarka pokreće radionice

Odlična prilika da svi, koji misle da to imaju u sebi, ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni.

Stand-up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. Vizija radionica je tehničko-savjetodavnom podrškom povećati broj stand-up komičara i komičarki Hrvatske.

Radionice se sastoje od teorije, prakse, vođenje savjetima kroz tekstove i nastupe, te kasnije nastupa po cijeloj Hrvatskoj i šire.Voditeljica je Marina Orsag koja je pokrenula open mic i radionice iz kojih su proizašli velika većina današnjih stand-up komičara Hrvatske.

Iza Marine nalaze se brojni nastupi po Hrvatskoj. Trenutno je direktorica ili kako to ona voli zvati – kantica za sve – jedinog stand-up kluba u Hrvatskoj – Studija Smijeha, gdje nastupa u redovnom programu, tematskim večerima ali i autorskim solo nastupima One woman show, Da, to sam rekla i Metar i pol visine, sat i pol smijeha. Nedvojbeno je kako će polaznici od nje puno naučiti.

Radionice će trajati intezivno sedam dana, a nakon toga po dogovoru, a cijena iznosi 300 kuna. Maksimalan broj sudionika je deset, a prijave se zaprimaju na [email protected] ili 095 5103 129.

Više informacija potražite na poveznici.


Komentari