ODLIČNA PONUDA U STUDENOM: Vrhunske predstave i koncerti u Lisinskom

Kulturno se uzdignite u KD Lisinski!

Provjerite program:

Život u staračkom domu tekao je mirno dok se nije pojavio Andrija Kekez. On ne poštuje pravila, zna sa ženama, uživa u životu. Jedna će ga mlada žena pokušati obuzdati. Zauzvrat će dobiti nešto što nije očekivala. A troje starih ljudi naći će se usred ljubavnog trokuta.
Predstava Moja nuklearna ljubav koprodukcijski je projekt Teatra Rugantino, Kotar teatra i Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, u suradnji s Muzejom prekinutih veza.

Godišnji plesni koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO „Pokraj vode Drave“. U povodu desete obljetnice smrti dr. sc. Ivana Ivančana, Ansambl LADO ovim programom odaje počast svojem dugogodišnjem direktoru i umjetničkom voditelju.

Program:
Ludwig van Beethoven: Koncert za violinu, violončelo i klavir u C-duru, op. 56
Dmitrij Šostakovič: 5. simfonija u d-molu, op. 47
Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest.
Program:
Ludwig van Beethoven: Koncert za violinu, violončelo i klavir u C-duru, op. 56
Dmitrij Šostakovič: 5. simfonija u d-molu, op. 47
Najambicioznija predstava Teatra GAVRAN u proteklih 14 godina. Gledamo šest sjajnih glumaca u atraktivnim suvremenim pričama koje se tiču svakoga od nas.Majstorski dijalozi i dojmljivi karakteri koji će nekoga nasmijati, a nekoga rasplakati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zajednički projekti Simfonijskog orkestra i Zbora Muzičke akademije, Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu već godinama su jedna od najvećih atrakcija na pozornici Lisinskog.

Ovaj Gavranov tekst do sada je igrao premijerno u Litvi i Makedoniji, a od sada napokon postaje dostupan i hrvatskim gledateljima. Ovo je Raponjina četrnaesta režija nekog Gavranova teksta, a nerijetko su njihove predstave znale premašiti brojku od pedeset, pa i stotinu repriznih izvedbi.

 Svečani koncert kvarteta flauta 4SYRINX uz pozivnicu.

Hrvatski dječji festival 2016. “Stih i nota, sto divota”
Izvođači: Dječji zborovi i plesne grupe


Komentari