NOVOSTI IZ BOGOVIĆEVE: Odlična zabava u Vinylu i ovog tjedna

Facebook/ Vinyl

ŠTO? Eventi u Vinylu

KADA: Od 19. do 25. prosinca

GDJE: Vinyl

Blagdanski tjedan u Vinylu biti će zaista vesel, a počinje već danas u 18 sati. Goran Bakić, izdvaja iz svoje bogate kolekcije ploča, raritete, ploče s orginalnim potpisima i gomilu memorabilija za sladokusce.

Ploče ćete moći kupiti sve do 22 sat.

Danas se osim tog glazbenog bazara održava i posljednji koncert “Od tišine do glazbe”. Svi zainteresirani ovdje će moći čuti kako je zvučala prva skladba u povijesti, ali i naučiti zašto skladatelji žive duže.

Cijena karata za odrasle je 50 kuna, za umirovljenike, studente i učenike je 40 kuna, baš kao i za grupe od 5 i više ljudi.

U utorak, 20. prosinca rezerviran je za komičare. Večer otvorenog mikrofona odličan je izbor za sve ljubitelje stand up komedije. Ulaz će biti otvoren od 20:30 sati, a program počinje u 21 sat. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na [email protected] ili na licu mjesta kod voditelja programa do 20:45 h na dan predstave. Pravila pročitajte ovdje.

U srijedu vas u Vinylu očekuje neobično i zanimljivo glazbeno iskustvo. Tamo dolazi So Beast duo, ulaz je 15 kuna, a glazbeni spektakl počinje u 20.30 sati.

Dan kasnije, u četvrtak 22. prosinca u Vinylu se održava “najbolja techno fešta u gradu”. Na pozornicu zagrebačkog kluba vraćaju se NT Wave & FEN, ulaz je 20 kuna, a fešta počinje u 20.30 sati.

U petak ćete moći uroniti u glazbenu povijest u DJ D-Greeja, event počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan.

Na Badnjak, u subotu, održava se kreativna radionica grafita uz podršku kolektiva Graffiti na gradele. Cilj je podržati mlade kreativce koji nemaju primjerenu roditeljsku skrb i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata. Dođite, sudjelujte i donirajte, ako nemate novaca, možđete donirati i instrumente ili umjetničku opremu koju ne koristite.

Ova akcija održat će se i na Silvestrovo, također od 10 do 12 sati.

Istog dana, nešto kasnije, u 22 sata u Vinylu se održava još jedan koncert. Ulaz je besplatan, a očekuje vas DJ Tabu s disco, boogie i funk ritmovima.

Ni na Božić nema odmora, a ako ga želite provesti na nešto drugačiji način ovo je prava stvar za vas. U Vinyl dolaze Kaira Kela koji će afričkim ritmovima zagrijati zimu. Ulaznice su 40 kuna, a na dan koncerta biti će 50 kuna. Možete ih rezervirati na broj 0996549304 ili na mail [email protected]

Komentari