NOVOSTI IZ BOGOVIĆEVE 3: Pogledajte što vas ovog tjedna čeka u Vinylu

press

Imamo program zagrebačkog kluba za tjedan u kojem se nalazimo.

Svakog ponedjeljka u isto vrijeme i na istome mjestu, Goran Bakić, izdvoja iz svoje bogate kolekcije ploča, raritete, ploče s orginalnim potpisima i gomilu memorabilija za sladokusce.

Na prodajnoj izložbi ploča pronađite i ono što niste znali da tražite!

Program:

U utorak 29. studenog u Vinylu vas očekuje predstavljanje knjige “Sjever je mjesto tame”, autora  Gorana Gerovca. U pitanju je postapokaliptični roman u kojem glavni protagonist nakon nuklearnog uništenja luta razvalinama gradova i pokušava dočekati sutrašnji dan.

U srijedu 30. studenog na pozornicu stupaju Mel & Django Jet. Melita Lovričević jazz je vokalistica i autorica iz Zagreba. Django Jet je akustični kvartet kojeg čine klarinet, dvije gitare i kontrabas. Od 2009. publici predstavljaju Gypsy swing glazbu nastalu u Francuskoj tridesetih godina prošlog stoljeća.

U četvrtak 1. prosinca dolaze Roppongi Red. Oni sviraju mješavinu elektronskih plesnih klubskih stilova. Od strane kritike proglašeni su velilkim osvježenjem na Hrvatskoj sceni.

Petak 2. prosinca rezerviran je za Vinyl station by DJ tabu koji će vas počasititi discom, nudiscom, soulfulom, boogiejem, soulom, balearicom i funkom.

U subotu 3. prosinca prodrmat će vas DJ Junats. Dugodišnji bed-room DJ je odlučio postat bar-room DJ. Uz ljepljive ritmove funka i nezaobilaznu atmosferu diska vodi vas kroz vremenplov house beatova. Sreću nalazi u traženju novih zvukova i ideja koje vrlo rado ukomponira u svoje setove.

U nedjelju 4. prosinca možete i “zaswingati” u Vinylu. Posljednji SWINGN’Vinyl u 2016 godini adventski je pretvoren u ROCKIN’Vinyl kao savršen završetak BACK TO SWING Zagreb vikend radionica pod nazivom #SWINGOTEKA.

Plesali ili ne, voditelj Rockabillyja i Retrokalipsa projekta, naš DJ Benny potruditi će se da uživate u veseloj atmosferi i glazbi za sve, svakako ga nagradite simboličnom donacijom u škrabicu koja će #swinghengati na šanku. Ulaz je besplatan.

Do 10. prosinca u Vinylu možete pogledati i “Izložbu potpunih besmislica”.


Komentari