Novih 5 izvođača za 5. izdanje Sveučilišne brucošijade

Foto: PR

Već najavljenom dvojcu Kuzma & Shaka Zulu, na ovogodišnjem, petom po redu izdanju Sveučilišne brucošijade pridružit će se još nekoliko velikih imena. Dobrodošlicu u studentske dane novopečenim studentima, ali i proslavu 350. akademske godine zagrebačkog Sveučilišta, priredit će Who See, Diktatori, Tamburaški sastav Fini Dečki, Jakov Live i DJ Sasha Barthezz.

U prostorije Studentskog centra dovodi ih Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji upravo sa SC-om. Svojim je partnerstvom i Zagrebačka banka uvelike doprinijela realizaciji zabave s bogatim lineupom koja će se održati na čak tri floora.

Premda još nisu objavljeni svi izvođači, mnogi su studenti u svoje kalendare već upisali datum Sveučilišne brucošijade – 27. listopada u 22:00.

Ulaznice su puštene u prodaju početkom ovoga tjedna, a, ako ih dotad ostane, po cijeni od 25 kuna prodavat će se sve do 25. listopada. Dostupne su online u sustavu Entrio.hr i na više od 50 Entrio prodajnih mjesta u Zagrebu.

Narednih se dana očekuju informacije o zasad tajanstvenom izvođaču na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.


Komentari