Novi val dolazi u Boogaloo: Denis&Denis u originalnom sastavu!

Riječke sinth pop legende Denis & Denis i DJ Tomi Phantasma nastupaju na večeri posvećenoj Novom valu u petak, 04.09.2020. u zagrebačkom Boogaloo klubu.

Sada pratim ritam tvoj…” pjevala je Marina Perazić davne 1984. godine. To su bile godine obilježene novim valom, zvucima syntheva, ekstravagantnim modnim izričajima i naravno hitovima koje su objavljivali Denis & Denis.

U petak 04.09.2020. će u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu u sklopu večeri posvećenoj Novom valu nastupiti riječeke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom! Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album “Čuvaj se!” spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Oaza snova”, “Čuvaj se”, “Dio refrena”,… Sada ćemo imati priliku i uživo tulumariti na njihove zarazne bezvremenske elektro pop hitove.

Prije i nakon koncerta će Tomi Phantasma i Robi vrtiti audio video hitove novog vala, new wavea, synth popa, popa osamesetih sa projekcijom na velikom platnu pa će tu biti pjesama bedova poput Idoli, Električni orgazam, Haustor, Video sex, Xenia, Šarlo Akrobata, EKV, Paraf, Film, Prljavo Kazalište, Laki Pingvini, U škripcu, Dorian Gray, Zvijezde, Animatori, Zana, Bebi Dol, Eurythmics, Midnight Oil, Gang Of Four, David Bowie, Iggy Pop, The Smiths, The Stranglers, The Police, Talking Heads, The Clash, Simple Minds, Teras For Fears, New Order, Blondie, U2, Billy Idol, Soft Cell, Human League,……

Program će započeti u 20 sati a koncert Denis & Denis u započeti 21 sat. Najavlejne su i akcijske cijene bambusa, gemišta, piva, gin tonica pelina i medice.Cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta. Pretprodajna ulaznica: Entrio – www.entrio.hr.

Za one koji su zaboravili ili ne znaju klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

FB event: https://www.facebook.com/events/983167092148644

Komentari

loading...