PROJEKCIJE NA TUŠKANCU: Počinju pretpremijere filma ‘Zbog tebe’, a dolazi i glumačka ekipa

zbogtebe.com/ službena stranica filma

Novi hrvatski film govori o ljubavi i njenim posljedica te o muško-ženskim odnosima.

U ponedjeljak, 11. srpnja s početkom u 21.30 u Ljetnom kinu Tuškanac održat će se pretpremijerna projekcija filma Anđela Jurkasa, “Zbog tebe”.

Ovom projekcijom otvoriti će se 3. Revija europskog filma, a dolazak na ovo događanje potvrdila je mnogobrojna ekipa koja je sudjelovala u njegovom nastanku. Tu su Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Marko Cindrić, Jasna Bilušić, Iskra Jirsak, Zoran Pribičević, Ana Vučak, Marta Cerovečki, Nikša Marinović, Nataša Janjić te članovi bendova Hladno pivo i Kawasaki 3P.

Iz publike će ih podržavati brojna poznata lica poput Marije Cvitanović, Nives Čanović, Valerije i Borisa Đurđevića, Ivane Paradžiković, Nenada Korkuta, Borisa Homovca, Davora Meštrovića, Dore Lipovčan, Slavena Lunara Kosanovića, Karmen Sunčane Lovrić i Asima Ugljena.

Nakon projekcije glumci i filmska ekipa (redatelj i scenarist Anđelo Jurkas – koji se također i pojavljuje u filmu, koredatelj Andrej Korovljev, kompozitor Dalibor Grubačević, kamermani Dino Senčar i Goran Berović te montažer Ivor Ivezić) predstavit će se i nakloniti publici.

Ovaj film traži odgovor na pitanje što smo sve spremni napraviti za voljenu osobu. Osim toga radi se i po prvom nastavku trilogije, a “Zbog tebe” je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, a ove jeseni se očekuje i nacionalna kino premijera.

Ulaz na projekciju je besplatan, a rezervacija nema, zato dođite što ranije kako biste zauzeli najbolja mjesta.

Komentari