NOVA SEZONA ‘TEKSTOPISACA U POEZIJI’: Inspirativan večernji provod uz vrhunske glazbenike

Facebook

Nakon ljetne pauze, popularni glazbeno-kulturni program TUP! – Tekstopisci u poeziji u svoju drugu sezonu kreće s novim gostima i u novom prostoru!

Voditeljica i autorica tribine, Mirela Priselac Remi, u dogovoru s partnerima HDS ZAMP-om, odlučila je, s obzirom na dosadašnju veliku posjećenost i interes javnosti, preseliti program u veći prostor. Zato s velikim zadovoljstvom najavljujemo novu sezonu u zagrebačkoj Shock Show Industriji (D. Katran), točnije, u novouređenom prostoru TNT “Lex 5Reković” gdje će se prvi jesenski TUP! održati u utorak, 27. rujna s početkom u 20 sati.

Prvi gost jesenske sheme je briljantni tekstopisac i autor, Damir Urban. Kako je u fokusu razgovor o tekstovima i poeziji, on će s posjetiteljima i Remi podijeliti što čita u slobodno vrijeme, odakle crpi inspiraciju za svoje zanimljive i začudne teks tove, što mu je najveća ljubav – glazba, film ili kazalište, i tko je, napokon, taj “lopov Jack”!

Nakon razgovora, Remi će nas odvesti u glazbeni svijet mašte, u kojem će posuditi jedan od Damirovih tekstova i uz pomoć Saše Miočića (klavijature) i Vedrana Žanka (gitara, usna harmonika), preoblikovati ga u posve novo glazbeno djelo.


Rezervirajte svaki posljednji utorak sljedećih mjeseci za inspirativan večernji provod uz TUP! jer su nakon Urbana, u listopadu i studenom, gosti tribine Aleksandar Saša Antić, britko pero splitskog TBF-a te Ante Pecotić, autor prepoznatljivih stihova i glazbe za neke od najvećih i najkvalitetnijih pjesama domaće pop produkcije.

“TUP! – Tekstopisci u poeziji” niz je glazbeno-kulturnih tribina u čijem su prvom planu tekstopisci, odnedavno punopravni kao redovni članovi HDS-a. Upravo zato, HDS ZAMP prepoznao je idealnu priliku da zajedno s Remi istakne ove autore i otkrije vam male tajne njihovih pjesmarica.

Komentari