NOĆ MUZEJA U PIVANI: Besplatno predavanje, promotivne cijene i Jimmy Stanić!

Kultna pivnica Zagrebačke pivovare – Pivana već 7. godinu za redom priključuje se obilježavanju popularne Noći muzeja u Zagrebu, ali i širom Hrvatske.

Prošle godine posjećenost je bila rekordna, a kako bi ove godine na vrijeme napravili svoj popis muzeja za posjetiti, u petak, 27.siječnja, donosimo vam tri razloga zašto u taj popis uvrstiti upravo Pivanu:

1. Besplatno predavanje o kulturi pijenja piva – Beer Champions – Za sve koji žele postati pravi pivoznalci, od 19 do 20 sati organizira se Beer Champions predavanje u sklopu sklopu kojeg će vrhunski stručnjaci – pivski sommelier Milan Peh, klinička nutricionistica Darija Vranešić Bender i gastronom Željko Šatović Gula govoriti o kulturi pijenja piva, vrstama piva, pravilnom posluživanju i sljubljivanju piva s hranom kao i pozitivnim učincima umjerene konzumacije piva na zdravlje.

Također će svi posjetitelji imati priliku premijerno pogledati film Roberta Knjaza o povijesti i razvoju Zagrebačke pivovare.


2. Odlična zabava – Putovanje kroz povijest kultne pivnice Zagrebačke pivovare ne može proći bez dobre glazbe, stoga će se za dobru zabavu za sve posjetitelje od 21 do 23 sata pobrinuti Ante Gelo bend, Ivana Rushaidat i legendarni Jimmy Stanić svojim poznatim šansonama iz 60-ih godina prošlog stoljeća.

3. Pivo i pivski zalogaji po promotivnoj cijeni – Za vrijeme trajanja Noći muzeja svi posjetitelji će moći degustirati nefiltrirano pivo Pivana i pivski zalogaj po promotivnoj cijeni od 10 kuna, a svi se mogu dobrovoljno uključiti u formiranje stalnog postava Pivovare donacijom predmeta vezanih uz pivarstvo i povijest Zagrebačke pivovare.

>>>KRAJ SIJEČNJA REZERVIRAN ZA ‘NOĆ MUZEJA’: Uživajte u događanjima na čak 42 lokacije u Zagrebu!

>>>‘STARI ZAGREB OD VUGLA DO VUGLA’: Holding građanima sprema iznenađenje za ‘Noć muzeja’

Komentari