Neka vaši srednjoškolci nauče pisati savršene eseje

Foto: Facebook

U petak, 16. studenog u 19:30 u Gajevoj 10 organiziramo otvoreni sat radionice Eseji za srednjoškolce na engleskom jeziku. Radionicu vodi profesorica Jelena Primorac.

Kvalitetno pismeno izražavanje srednjoškolcima je ključno za državnu maturu, a engleski jezik nužan je za nastavak školovanja i karijeru. Pismo namjere za studij u inozemstvu, seminarski radovi, molbe za posao, dopisi i različiti dokumenti – sve ove forme zahtijevaju razvoj vještina pismenog izražavanja.

Na radionici pisanja eseja na engleskom jeziku polaznici/e će s izvornom govornicom i profesoricom učiti kako se pripremiti za pisanje i kako početi pisati, kako strukturirati eseje i druge tekstove i povezati ideje na smislen i fluidan način, kako zaintrigirati čitatelja i kako pisati tako da nas oni kojima se obraćamo čuju i razumiju. Naglasak će biti na kritičnom razmišljanju, kvalitetnom izlaganju i argumentaciji ideja i stavova – i sve to na engleskom jeziku. Pridružite nam se!

Otvoreni sat radionice je besplatan, prijave se primaju na [email protected] do 9. studenog. Broj mjesta je ograničen pa požurite!


Komentari