NEDJELJOM U KAZALIŠTE: Počastite se dobrom predstavom!

Ne znate gdje provesti ovo nedjeljno popodne ili večer?

Zašto se ne bi kulturno uzdigli i počastili odlaskom u kazalište?

Ove kazališne predstave pravi su hitovi za odrasle, ali i za djecu!

Spektakluk

spektakluk

Predstavu Spektakluk, u režiji i izvedbi Renéa Bitorajca i Tarika Filipovića kojima se pridružio i Zoran Lazić pogledajte u kazalištu Kerempuh u 20 sati.

U ovom glazbeno-scensko-komično-tragičnom spektaklu, trojac promišlja o promjenama koje su zadesile svijet u posljednjih 20 godina. Danas nam je život teško zamisliti bez stvari kojih do jučer nije ni bilo. Internet, mobilni telefoni, digitalni fotoaparati, reality show, pivo u plastičnoj ambalaži i Željko Kerum.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Spektakl = javni događaj, kazališna predstava ili zabavna priredba u kojoj sudjeluje velik broj izvođača s naglašenim vanjskim efektima u koje je utrošeno mnogo novca.[/box]

Nakon 300 izvedbi “Magic Act Showa”, autorski dvojac Rene Bitorajac i Tarik Filipović pojačani Zoranom Lazićem pozivaju vas na glazbeno-scensko-komično-tragični spektakl s naglaskom na luk.
Nije za mlađe od 12 godina. 

Sherlock Holmes

holmes

Predstava Sherlock Holmes publiku vodi zamršenim labirintom zločina i prevara, odanosti i hrabrosti, nagađanja i napetosti te nevjerojatnih obrata, ostavljajući gledatelje u dvojbi ili aktivnu sudjelovanju u rješavanju mozgalice: „Tko je kriv?”

Sve što ste ikad voljeli u starim i novim pustolovinama najvećeg uma u povijesti svjetskog krimića, ovdje je.

Predstavu pogledajte u 20 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih (Teslina 7).

Cijena ulaznice: 60 kn puna cijena/ 30 kuna đaci, umirovljenici i studenti

Više o predstavi:

Što povezuje bankara kojemu je iz kuće ukraden dragocjeni polog i ženu čiji je muž umro nakon razdoblja ludila? Kakve veze imaju bivši robijaši, ludi znanstvenik, tajanstveni mirisi i nestali dragulji s uginulim ovcama i prijmom u Buckinghamskoj palači? U toj neobično složenoj zavjeri nitko nije izvan sumnje, pa čak ni engleska kruna.

Naizgled nepovezani slučajevi vode do profesora Moriartyja, genijalna zločinca i nikad poražena neprijatelja Sherlocka Holmesa, te do Irene Adler, jedine žene koju Sherlock nikad nije uspio zaboraviti. Suočen sa svojim vječnim demonima, Sherlock Holmes naći će se u najvećem izazovu karijere, a o njegovu briljantnu umu ovisit će možda i budućnost čitavoga svijeta.

Predstava Sherolck Holmes publiku vodi zamršenim labirintom zločina i prevara, odanosti i hrabrosti, nagađanja i napetosti te nevjerojatnih obrata, ostavljajući gledatelje u dvojbi ili aktivnu sudjelovanju u rješavanju mozgalice: „Tko je kriv?”

Mijenjaju se mediji, razvija tehnologija, super- i antijunaci iskaču iz pašteta, ali nas Sherlock Holmes svakim svojim slučajem podsjeća na nepobjedivu moć ljudskog uma i prednosti razmišljanja vlastitom glavom.

ZA DOB: 13+

Školarci u kazalištu: Nema zime u Žar ptici

nema_zime

GK Žar ptica (Bijenička 97) svim osnovnoškolcima od 08. do 11. siječnja. 2017. priređuje pravu kazališnu poslasticu.

Tradicionalna akcija “Nema zime u Žar ptici” koja se ove godine održava  po 17 put. iznimno je dobro prihvaćena od roditelja i djece, pogotovo onih koji praznike provode u Zagrebu.

Sve su predstave BESPLATNE,  a ulaznice se preuzimaju sat ranije na blagajni kazališta.

“Nema zime u Žar ptici” odvijat će se prema sljedećem  rasporedu:


Komentari