NE PROPUSTITE ZAGREBAČKI KONCERT: Davor Radolfi & Ritmo Loco ’30 godina sa vama’

Borut Midilil

Čovjek koji je među prvima u regiju doveo latino ritmove i već trideset godina traje na glazbenoj sceni poziva vas na jedinstveni koncertni događaj.

Najpoznatiji latino zavodnik i nepopravljivi romantičar Davor Radolfi & Ritmo Loco ovoga petka 11.03. nastupaju u zagrebačkom Green Gold Clubu.

Iskoristite prigodu i uživajte u odličnoj glazbenoj fešti, koncertu kojim na prigodan način obilježava tri desetljeća rada, ali i live promociji aktualnog, osamnaestog albuma Davora Radolfija & Ritmo Loca u izdanju Hit Recordsa, ‘Poljubi me za sjećanje’.

Ne propustite posebnu koncertnu večer u zagrebačkom Green Gold Clubu koja će trajati do ranih jutarnjih sati, a Davor Radolfi & Ritmo Loco pobrinut će se da vam ostane u dugom sjećanju uz neprolazne skaldbe poput ‘Kad uistinu voliš ženu’, ‘Da života imam dva’, ‘Neka živim kako živim’, ali i aktualne hitove ‘Poljubi me za sjećanje’, ‘Ljube, ljubice moja ružice’, ‘S ljetom dolaziš i ti’ I najnovije klapske obrade ‘Ne diraj moju ljubav’.

Davor Radolfi & Ritmo Loco u Green Gold Clubu, petak 11.03. – ULAZ SLOBODAN!

Dok čekamo zagrebački koncert, naljepše pjesme Davora Radolfija & Ritmo Loca možete slušati već ovoga četvrtka 10.03. u posebnom dvosatnom live izdanju ‘Glazbenog Showa Dalibora Petka’ na Narodnom radiju.

Sve novosti vezane uz Davora Radolfija saznajte na službenoj facebook stranici, kao i putem Facebooka i Youtube kanala Hit Recordsa.

Komentari

loading...