NE PROPUSTITE: ZAGREB AUTO WEEK u Arena centru

Zagreb Auto Week

Jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka u Arena Centru.

Pred nama je osmo izdanje Zagreb Auto Weeka koje će se održati na već poznatoj lokaciji, u Arena Centru od 6. do 8. studenog! Posjetitelji će tako moći uživati u pravoj auto moto poslastici – jesensko izdanje hrvatskoj će publici po prvi puta predstaviti neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

ZAW_1


Osim premijernih iznenađenja, posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih za auto moto industriju. Zabave i blještavila sigurno neće nedostajati, i ove jeseni Auto Week će ugostiti najbolje stylere i tunere iz Hrvatske i regije koji će na jednom mjestu prezentirati najnovije trendove iz svijeta tuninga.

ZAW_7

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu Eko zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.

ZAW_10

Na jesenskom izdanju predstavit će se i mnoge auto kuće, koje će samo za ovu prigodu izložiti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu. Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije, koje će im olakšati odabir novog limenog ljubimca.

Svratite i budite dio ove spektakularne automobilske izložbe, uživajte u blještavilu automobila, ekskluzivnim premijerama, doznajte sve što vas zanima o kupovini novog automobila i uživajte u bogatoj ponudi najnovijih modela iz svijeta oktana.

Komentari