NE PROPUSTITE: Sljedeći četvrtak besplatno koristite zagrebačke bazene, okušajte se u jahanju ponija ili klizanju

Ustanova Upravljanje

Ustanova Upravljanje sportskim objektima idući četvrtak 6. prosinca obilježava svoj peti rođendan povodom kojeg organizira Dan otvorenih vrata na svojim objektima. Poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz prezentaciju brojnih programa i sportova koji se odvijaju na njenim objektima.

Ideja Dana otvorenih vrata prvotno je bila da postane dio tradicionalnog projekta Advent u Zagrebu i tako građanima Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima, upotpuni rekreativnu i kulturnu ponudu grada. Tako će građani hrvatske metropole u četvrtak dobiti priliku besplatnog korištenja bazena Utrina, SP Mladost, BK Svetice, Jelkovec, Iver i Zimskog plivališta Mladost, a na većini bazena će u suradnji s brojnim klubovima tijekom dana biti održavane i prezentacije  različitih vodenih sportova poput vaterpola, plivanja, sinkroniziranog plivanja i skokova u vodu.

Pored bazena u obilježavanja Dana otvorenih vrata uključena su i sva gradska klizališta koja građanima nude mogućnost besplatnog klizanja u terminima za građanstvo s time da se najam klizaljki naplaćuje. Izuzetak je klizalište Doma sportova koje je taj dan rezevirano za Zlatnu piruetu pa građani neće moći klizati.

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa tako svi zainteresirani uz prethodnu najavu mogu koristiti vanjska igrališta za nogomet i košarku na ŠRC Šalata, isprobati vožnju kočijom ili se okušati u jahanju ponija i konja uz stručni nadzor na Hipodromu, zaigrati skvoš u Tenis centru Maksimir gdje će biti organizirano i druženje s profesionalnim igračima tenisa ili podružiti se i trenirati sa svježim svjetskim karate prvakom Ivanom Kvesićem u prostorima Karate kluba Hercegovina u Domu sportova.

Nisu zaboravljeni niti ljubitelji nogometa za koje je u suradnji s NK Lokomotiva na Nogometnom stadionu Zagreb organizirano druženje s nogometašima te održavanje nogometne akademije.

Posjetitelji će imati priliku i osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness  usluge, skijaške karte za Sljeme, probno jahanje na Hipodromu itd.

 

Detaljan program događanja potražite na www.sportskiobjekti.hr.


Komentari