Ne propustite ovogodišnji Festival igračaka! Dolazi Mija Dimšić!

Izvor: Facebook

Kako loša vremenska prognoza ne bi pokvarila 6. Festival igračaka koji se događa od 11. i 12. svibnja 2019. u Ivanić Gradu, sva festivalska događanja na otvorenom preseljena su na rezervne lokacije, u prostor Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad
i sportsku dvoranu Srednje škole Ivan Švear.

Nastup dječjih zborova i koncert Mije Dimšić umjesto na otvorenom održat će se u dvorani Pučkog učilišta. Prema programu izložbe Štrumpfova, Transformera i starih igračaka bit će postavljene u atriju lječilišta Naftalan. Svi punktovi igre i zabave bit će povezane vlakićem BUBI, koji će kontinuirano prometovati svim festivalskim lokacijama.

Za one koji na Festival igračaka dolaze vlakom Hrvatske željeznice daju 40% popusta na povratna putovanja. Prilikom kupnje vozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Festivala igračaka.

Također, u nedjelju vozi i poseban festivalski vlak koji kreće s Glavnog kolodvora u Zagrebu u 8.40 sati. Povratak iz Ivanić Grada je u 17 sati. Cijena povratne karte za odrasle je 40 kuna, a za djecu od 6 do 12 godina 20 kuna. Kroz dva festivalska dana klinci će moći uživati u carstvu igračaka i zabavnih i edukativnih igara. Osim za djecu, osmišljen je i program za njihove roditelje čije će sudjelovanje u igrama biti i nagrađeno.


Komentari