NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU! ‘Tvrda repčuga’ u Vintageu

Smoke Mardeljano, Geralt iz Rivije, 40industry, Tibor i Noki Nole dovode tvrdu repčugu u srijedu, 18. siječnja u Vintage Industrial Bar na prvi Good Vibrations u 2017. 

Nakon koncerta, održat će se OPEN MIC kao i slušaonica hrvatskog/srpskog rapa. Karte u pretprodaji po cijeni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, Vintage Industrial Baru i Kavezu! Na dan koncerta cijena će biti 35 kuna.

Vrhunski i zabavni izvođači

Smoke Mardeljano jedan je od najcjenjenijih underground izvođača u Srbiji i susjednim zemljama i stiže premijerno u Vintage. Najavni singl „Ja repujem“, za istoimeni predstojeći album, u nešto više od dva mjeseca došao je do milijun pogleda.

popularnom aktualnom dokumentarcu, koji se također zove „Ja repujem“, a autori su mu Stefan Veselinović te redatelj Petar Petrović, VICE Srbija uvodi gledatelja duboko u svijet srpskog hip-hopa upravo kroz lik i djelo Smokea Mardeljana.

Geralt iz revije kada ne krati čudovišta za glavu, radi taj rap.

  • On inspiraciju nalazi u sebi.
  • Na ovom nastupu gostovat će mu Scriptor. Navedeni s Flowdeepom, Tiborom i Žaegulj ZIM-om čini nezgodnu četvorku Tvrdokor.

40industry apsolutna je dominacija “drito iz huda”.

  • Zaslužni su: DJ BeroZmay, Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek, Šole Bog.

Tibor je poznati zagrebački „betler“ zapažen po suradnji s Flowdeepom.

  • Dio je sjajne ekipe K.R.A.S.T. koja je prije nekoliko mjeseci demonstrirala izrazito “tvrdu igru” u Vintageu. Živi negdje oko Kvatrića.

DJ Noki Nole će vas prije i poslije koncerta provesti kroz najtvrđe hitove hrvatskog i srpskog rapa, a na stageu će kao DJ nastupiti sa Smokeom Mardeljanom.

Nakon koncertnoga dijela, održat će se OPEN MIC za koji prijava više nema jer je previđeni kapacitet popunjen.


Komentari