Ne propustite adventsko izdanje glazbenog festivala ‘Biljke i svirke’

Zimsko izdanje popularnog glazbenog festivala „Biljke i svirke“ uskoro će zaživjeti na adresi Visoka 1 u gornjogradskoj galeriji Nest. Svi zainteresirani posjetitelji moći će tako 22. prosinca od 18 do 21 sat i 23. prosinca od 12 do 21 sat posjetiti ovu šarmantnu oazu u centru grada te uživati u posebnim glazbenim ostvarenjima.

Prostor galerije krasit će cvjetne instalacije nastale u suradnji sa Studiom Botanike, a i ovoga puta svim odvažnim posjetiteljima koji požele zasvirati pred prisutnom publikom na raspolaganju će biti pianino. U sklopu festivala bit će organizirani i intimni koncerti profesionalnih glazbenika pa će tako svi prisutni moći uživati u inspirativnoj glazbi klasičnih, jazz i rock skladbi.

„Zimska varijanta festivala Biljke i svirke ovoga će se puta održati u zatvorenom prostoru koji će na dva dana jedinstvenim spojem glazbe i prirode obogatiti Advent u gradskom centru. Sigurna sam da će ambijent koji uređujemo djelovati čarobno na sve posjetitelje i glazbenike, a veselimo se pokazati im i sve ostalo što pripremamo“, izjavila je organizatorica festivala Ivana Gladović.

Osim slušanja koncerata, u opuštenoj atmosferi festivala „Biljke i svirke“, posjetitelji će tako moći kupiti limitiranu mini kolekciju bilježnica, torbi i šalova koje je izradio dizajner Jan Pavlović u suradnji s mladom zagrebačkom umjetnicom Jelenom Bando. Uz to, u ponudi će se naći i biljke iz asortimana Studia Botanike.

Festival „Biljke i svirke“ bit će besplatan za sve posjetitelje, a  više informacija dostupno je na Facebook stranici.


Komentari