NASMIJTE SE DO SUZA! Studio smijeha poziva vas u svoje humoristične odaje

Dođite i nasmijte se tijekom još jednog odličnog tjedna u Studiju smijeha!

Evo što donosi ovotjedna ponuda:

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome! Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo skupili na kvalifikacijama.​

No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha. Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Finalisti koji ovaj mjesec izlaze pred vas su: Joža Vrban, Marko Mravunac, Vlatka Mifka, Marko Lukačić i Goran Vinčić.

Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Upad je 15 kn.

Skupili smo komičare sa prostora bivše Juge kako bi dokazali da se u svim državama jednako smijemo!

Za vas nastupaju: Marko Dejanović (BIH), Jelena Mandarić (SRB), Andrija Dabanović (CG) i voditelj večeri Goran Vinčić (HR).

Upad je 40 kn.

Skupili smo komičare sa prostora bivše Juge kako bi dokazali da se u svim državama jednako smijemo!
Za vas nastupaju: Marko Dejanović (BIH), Andrej Težak Tešky (SLO), Saša Turković (HR) i voditelj večeri Tin Sedlar (HR).

Upad je 40 kn.

Ne samo da se priča o seksu, pornografiji i ostalim pripadajućim stvarima, već će i izvođači i voditeljica biti odjeveni, tj. razodjeveni sukladno temi. Za ovaj show uvijek se traži ulaznica više!
Svi redom etablirani i iskusni komičari regije na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a izvesti će show za koji se uvijek traži ulaznica više.

Nastupaju: Tin Sedlar, Tihomir Paravina , Jelena Mandarić, Marko Dejanović i voditeljica Marina Orsag.

Upad je 40 kn.

ProPuh i Comedy Club “Studio Smijeha” po prvi puta u Zagreb dovode Fuckup nights – noć posvećenu neuspjehu. Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe upravo opravdane postignutim i skrivanjem neuspjeha, odlučili smo da je krajnji čas zagledati se u drugi dio medalje.

Smatrajući da treba otvoriti prostor da jedni drugima, a i sami sebi govorimo i o nespjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu ali i pojavama koje zahtjevaju podršku te pružaju vrijedne uvide odlučili smo se okupiti 2.12.2016 u 20 sati u Studiju smijeha. Comedy club “Studio smijeha” je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu a ProPuh je mala firma velikih ideja koja će upravo noćima neuspjeha proslaviti svoje osnivanje.
Cilj nam je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha, pridružite nam se!

  • 20:00 Fuckup Smijeh(a), Marina Orsag, Studio Smijeha​
  • 20:10 Fuckup Launch, Tamara Puhovski, ProPuh​
  • 20:20 Meteo Fuckup, Đurđica Marković, Crvene cipele​
  • 20:35 Fuckup obrazovanja, Marko Kovačić,GOOD inicijativa​
  • 20:50 pauza​
  • 21:10 Fuckup početaka, Marko Matijević, srednja.hr​
  • 21:25 Fuckup politics, Aleksandra Kolarić, Quandras konzalting​
  • 21:40 Ostati mirni i griješiti na – Fuckup wrap up

Cijena ulaznica je 40kn, a ukoliko donesete dokaz o nekom svom neuspjehu (odbijenica za posao, email od šefa itd), karta iznosi 30kn.

Jedna od najomiljenijih tematskih predstava vraća se na pozornicu Studija Smijeha! Materijal je nov, a našu mušku ekipu osvježili smo i novim komičarima tako da će predstava biti zanimljiva i onima koji su je već pogledali.

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu! Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.

Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

Upad je 40 kn.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete, molimo da to učinite do 18 sati. Rezervacije primaju na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko veze u budućnosti na [email protected].


Komentari