Nakon šest godina Rujanfest se vraća u Zagreb

Rujanfest, “najveći domaći festival dobre zabave”, održat će se od 21. do 30. rujna, no ne kod Westgatea već se nakon šest godina vraća u Zagreb. Podsjetimo, Rujanfest se nekad održavao na Bundeku, no 2012. godine morao otići s poznate lokacije jer nisu dobili suglasnost gradske vlasti, odnosno zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Budući da suglasnost nisu dobili ni na bilo kojoj drugoj lokaciji u Gradu Zagrebu, organizatori su bili prisiljeni preseliti sva zbivanja izvan grada, odnosno na livadu u blizini shopping centra West Gate u Jablanovcu.

Spominjalo se tada da je gradonačelnik, navodno, tražio da festival ima besplatan ulaz, na što organizatori nisu pristali jer su navodno masno plaćali lokaciju Zagrebačkom holdingu pa je Bandić našao nove ljude i organizirao Bundekfest.

Lokacija i dalje nepoznata

Organizatori Rujanfesta prilično su tajanstveni oko same lokacije pa građani ne znaju vraća li se Rujanfest na Bundek ili će se održati na nekoj drugoj zagrebačkoj lokaciji.

Hvala na upitu! Kako smo već napisali na profilu, Rujanfest će ove godine biti u Zagrebu Točnu lokaciju i tko nastupa objavit ćemo uskoro, odgovorili su nam na upit.

Zasad je poznato da će Rujanfest prvi dan, u petak 21. rujna, otvoriti Halid Bešlića i grupa Vigor, u subotu će nastupiti Željko Bebek i grupa Lexington, a u nedjelju Maja Šuput i Mladen Grdović.

Vraća se i Rock pozornica na kojoj će nastupiti bendovi poput Tribute to Balašević, Tribute to Azra….

Posjetitelje očekuje 100 vrsti piva, vinska cesta, vrhunska vina, bogata gastronomska ponuda, Beer garden, Etno zona i tematski lokali sa izborom glazbe od rocka do elektronske glazbe. One najmlađe očekuje već dobro poznati lunapark.

Program drugog vikenda i točnu lokaciju organizatori će uskoro objaviti na službenim stranicama.

Tko zna, možda s godinama Rujanfest povrati stari sjaj.


Komentari