Najzanimljiviji događaj ikada stiže kod nas: Ovo se ne smije propustiti!

Do 21. kolovoza u Samoborskom muzeju može se razgledati izložba “Šareni svijet Spačeka”, slovenske likovne umjetnice Nataše Gregorič. Izložba je u petak navečer otvorena kao svojevrstan uvod u 23. Svjetski susret Spačeka.

Osim što je vrsna ilustratorica, autorica je i vlasnica bijelog Spačeka, a njene šarene ilustracije, rekla je na otvaranju, najava su šarenila koje nas očekuje na Svjetskom susretu Spačeka. – Svi koji dolazimo na Susret šareni smo i drugačiji, ali svi jednaki po srcu, dobroti i veselju – dodala je Gregorič i izazila nadu da će Svjetski susret Spačeka u Samoboru za sve biti vrhunski doživljaj.

To je potvrdio Goran Skrbin, predsjednik Hrvatskog 2CV Citroen kluba, koji organizira 23. svjetski susret Spačeka od 29. srpnja do 4. kolovoza u Samoboru. Zahvalivši se Nataši Gregorič Spačekom od cvijeća, Skrbin je zahvalio i svima koji su pomagali u realizaciji ideje da se Svjetski suset Spačeka organizira u Hrvatskoj te svima koji pomažu da sve bude spremno za ovo 23. izdanje.

Izložbu je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora Miran Šoić, istaknuvši da je Svjetski susret Spačeka još jedna prilika za promociju Samobora te se održava uz svesrdnu podršku i pomoć Grada, njegovih institucija i žitelja.


Komentari