NAJJEFTINIJE KNJIGE U GRADU: Dođite, ugrabite dobro ljetno štivo i pomozite napuštenim životinjama

Facebook.com

Ovu hvale vrijednu akciju organizira udruga Futura koja brine o napuštenim životinjama.

I ovog ljeta se možete opremiti s gomilom dobrog štiva za plažu i to za malo novaca. Udruga Futura oranizira 1.srpnja prodaju knjiga, a sa svim što zarade ovog ljeta će se brinuti o napuštenim gradskim životinjama. Ovaj književni buvljak otvara svoja vrata u 17 sati i traje sve do 21:30 u Booksi. 

Naći će se ovdje za svakoga ponešto, u ponudi su svi žanrovi, a ima i starih i novih knjiga, na hrvatskom ili na stranim jezicima. Osim dobrih knjiga, bit će tu i nakita s kojim ćete obogatiti svaku ljetnu odjevnu kombinaciju, ali umjetničkih djela Koraljke Polaček i zanimljivih majica koje će kupiti poglede po cijelom gradu. Za samo 10 kuna za pojedinu knjigu odaberite štivo koje će vam pasati, a za nešto malo više kuna moći ćete kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu.

Ukratko, opremit ćete će, možda i kupiti ponešto za svoje najdraže, a četveronožnim ljubimcima pomoći ćete da prežive ljeto u gradu.

Ako i vi imate knjiga koje želite donirati to možete učiniti dan prije akcije, i prije nego što sama prodaja započne.  Donesite ih u Booksu u četvrtak 30.6. od 10 do 18 sati, ili u petak 1.7. između 10 i 16 sati.


Komentari