Na 40. Interliberu čeka vas više od 300 izlagača

FOTO: Sitana Omer

Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila, koji okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu, ove se godine održava po 40. put.

Održava se od 7. do 12. studenoga na Zagrebačkom velesajmu, okupit će više od više od 300 izlagača iz 13 zemalja svijeta. Organizatori najavljuju više od 200 pratećih programa i 100 gostiju.

Po svom značenju Interliber nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve veći međunarodni značaj što potvrđuje povećanje broja inozemnih izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

1 euro = 7,53450 kuna

Posjetitelje sajma u prepunim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje pregršt novih naslova, promocije knjiga, gostovanja domaćih i inozemnih pisaca, dodjele književnih nagrada, edukativne radionice, čitaonice, glazba, zabava… i Znanstveni kvart, interaktivan program popularizacije znanosti, koji se organizira u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pri HGK.

Sajam Interliber je i jedinstvena prilika za poslovne susrete i umrežavanje nakladnika, knjižara, knjižničara, autora i agenata te organizaciju stručnih skupova.

Interliber se održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba.


Komentari