Odlični Tyger Lamb u Vintageu promovira album ‘Born into this’

ČETVRTAK 3.5.2018. Tyger Lamb promocija albuma ‘Born into This’ & Demoler Demoler @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I UPAD = FREE 

U četvrtak 3. svibnja 2018. u Vintage Industrialu, novorođeno čudovište koje brsti generacijski modificirane livade bluesa, surfa, countryja, duba i drugih žanrovskih trava – Tyger Lamb, predstavit će svoj prvi album ‘Born into This’, a promociju će otvoriti destruktivni cabaret rock bend Demoler Demoler.

Četveroglava zvijer s dušom tigra u koži janjeta rođena je u jednoj zagrebačkoj garaži. Zbor sedam crnih vrana graknuo je Tyger Lamb dok se osam nogu spuštalo u tamu podzemne garaže, a njihovi nedužni vlasnici nisu ni slutili da iz nje neće izaći isti. Pod utjecajem bluesa, surfa, soula, duba i drugih stilova spašenih od zuba vremena mutirali su u jedno biće koje na užas rodonačelnika miješa glazbene rodove i naizmjenično koristi ženske i muške toalete.

Na istom mjestu gdje su prošle godine odsvirali svoj prvi zagrebački koncert, 3.5.2018. u Vintageu će vam predstaviti kroniku svog rađanja Born into This, u izdanju Dirty Olda i pod producentskom palicom Bambi Molestera Dalibora Pavičića koji će im se pridružiti i na pozornici.

Album je snimao Neven Marinac, a masterirao ga je Filip Vidović u studiju Morris. Omot je nacrtao Božidar Katić, a grafički ga je oblikovao Darko Kujundžić.

Dok se Blake i Bukowski cere u grobu, Tyger Lamb laje na mjesec, a priča i u snu. Ponekad sanja na javi, a ponekad mašta o svijetu bez JavaScripta i sprava. Povremeno se pretvori u sirenu, pa onda opet u četiri Clarka Kenta. Iako su još mladi, vole sve što vole stari i poštuju tradicionalne vrijednosti i običaje – eto ih i u vašoj omiljenoj krčmi!

Pripremite plesne cipele, a u međuvremenu bacite uho na The Others, prvi singl s albuma Born into This.

Za razoran tulum pobrinut će se i Demoler Demoler, žanrovski sveobuhvatna banda također rođena u grotlima zagrebačkih garaža, a koju čine njuške kao što su Nevio Smajić, Miro Gik, Ivan Laić, Konrad Lovrenčić i Mak Murtić koje znate iz sastava Electric Žare, Moskau, Kries, Chui, Mimika…

Doživljaj je neprocjenjiv, a ulaz je besplatan.

https://tygerlamb.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tygerlamb/

https://demolerdemoler.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/demoler.official/


Komentari