MODNI ORMAR: Deseto izdanje jedinstvenog strukovnog natjecanja (FOTO)

Renomirano modno umjetničko događanje Modni ormar najavljuje jubilarno deseto izdanje.

Od 4. do 30. studenog, u organizaciji Tekstilno – tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ovo jedino strukovno natjecanje u Hrvatskoj, koje, uz sudjelovanje inozemnog žirija sastavljenog od vrsnih stručnjaka sa područja mode, dizajna i kostimografije, otkriva i predstavlja nove mlade talente i otvara im vrata u svijet mode.

4.MO 2009 kazaliste KOMEDIJA, foto ANTO MAGZAN kostimografski dan

Jubilarno izdanje započinje u srijedu 4. studenog u 19 sati otvaranjem izložbe studenata studija modnog dizajna na Tekstilno – tehnološkom fakultetu i njihovih gostiju pod imenom “Izlog u radu 5″ koja će biti postavljena u Muzeju suvremene umjetnosti.

5.MO 2010 MSU postavljanje izložbe IZLOG U RADU Ijpg

Središnje događanje Modnog ormara je predstavljanje revija radova 10 najboljih studenata, odabranih na natječaju u organizaciji fakulteta sredinom godine koje je na rasporedu u četvrtak, 5. studenog u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru.

4. Modni ormar 2009, revija Mustre- dizajn Sanja Jakupec

U petak, 6. studenog na rasporedu je revija diplomiranih studenata Tekstilno – tehnološkog fakulteta, već afirmiranih dizajnera u Zagrebačkom plesnom centru s početkom u 20 sati, a to su revije Martine Herak, Ane Kujundžić, Bibe Šipek, Ane Marie Ricov, Ivice Klarića, Tomislava Jerčića, Xenie Dizajn, Igora Galaša, I-GLE i Renate Svetić.


Komentari