MLADI GLAZBENICI, OSTVARITE SVOJE SNOVE: Prijavite se na festival i osvojite suradnju s vrhunskim producentima

facebook.com

Odlična prilika za mlade glazbenike, prijavite se na poznati festival.Otvorene su prijave za treće izdanje Karlovačko RockOff festivala koji će se održati ove jeseni u Zagrebu.

Natječaj traje do 10. lipnja i otvoren je za mlade glazbenike rock i off usmjerenja koji će se sudjelovanjem na festivalu predstaviti široj javnosti, a sve će kulminirati serijom koncerata u Zagrebu.

Pobjednike ovogodišnjeg festivala očekuje suradnja s vrhunskim producentima, produkcija singlova i videospotova, a uz glavnu nagradu dodijelit će se i priznanje za najbolju izvedbu i najemitiraniji sing.

Na festival su dobrodošli bendovi i kantautori različitih žanrova, a naglasak je na glazbi s ozbiljnim radijskim potencijalom i afirmaciji artistički zanimljive scene ‘sljedeće generacije’.

O pjesmama i glazbenicima koji ulaze u završnicu odlučivat će uredništvo festivala na čelu s glazbenim kritičarem i publicistom Hrvojem Horvatom te autori i glazbenici Mirela Priselac Remi (Elemental), Aljoša Šerić (Pavel),Damir Martinović Mrle (Let3) te glazbeni producent Mark Mrakovčić.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici festivala, te na službenom Facebooku.


Komentari