Mjuzikl ‘Božićno čudo’ iz Koreje gostuje u KNAP-u

FOTO: Press

Dana 26. 11. 2017. u 19. 30  – International Youth Foellowship – Korea Europska turneja 2017.

Drugu godinu, muzičko kazališni tim sačinjen od umjetnika iz Koreje i ostalih dijelova svijeta, koji su počeli suradnju s IYF kroz program Odreda dobrih vijesti, nalazi se na turneji.

Nakon što su obišli 25 gradova, 19 zemalja, odlučili su i Hrvatskoj predstaviti i pokloniti ono što ih čini posebnima, a oduševljava gledatelje diljem svijeta.

Mjuzikl Božićno čudo donosi toplu priču o sebičnoj djevojčici Ani koja u Božićnoj noći doživi čudo, a to iskustvo joj otvara oči za ono što je najvažnije na svijetu – ljubav. Uz omiljene tradicionalne božićne pjesme te zapanjujuću plesnu i glumačku vještinu mladih izvođača ovo je predstava koju koji ne bi trebalo propustiti!

IYF je odlučio Zagreb uključiti na svoju adventsku kartu te građanima i svim ljudima dobrog srca pokloniti ovu divnu muzičku predstavu, kako bi već u studenom osjetili duh predstojećih blagdana.

Predstava je namijenjena svim uzrastima.
Ulaz na predstavu je besplatan.

O International Youth Fellowship organizaciji: 

IYF je osnovan 2001. godine kao neprofitna organizacija posvećena duhovnom, intelektualnom i emocionalnom razvoju mladih sa sjedištem u Kini, a do danas, osim u Aziji, ima svoje ogranke  u čak 90 različitih zemalja svijeta.

IYF ima za cilj obrazovanje i razvoj mladih volontera  te izgradnju  međukulturalnog dijaloga kroz karitativno i edukativno djelovanje.
Organizacijom godišnjih kampova, akcija i radionica,  IYF se zalaže za socijalni, obrazovni i psihološki razvoj mladih,  a kroz svoj rad s volonterima potiče izgradnju jakih moralnih vrijednost.

Predstvu u Zagrebu će posjetiti i direktor organizacije, a prigodu će iskoristiti kako bi najavio otvaranje podružnice IYF Hrvatska.


Komentari