MISLITE DA STE NAJBOLJI ROŠTILJ-MAJSTOR U HRVATA? Ovog vikenda to imate priliku i dokazati

Damir Spehar/PIXSELL

U Zagreb dolazi 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju.

U subotu, 18.lipnja na Bundeku se održava zadnji kvalifikacijski ogled koji će iznjedriti finaliste ovog, najvećeg kulinarskog događaja. Amateri zanata u roštiljanju natječu se za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

Svi natjecatelji imaju priliku osvojiti prestižnu nagradu “Zlatni ćevap”, čime će i službeno zaraditi titulu najboljeg roštiljera u Hrvata, piše zagrebonline.hr

Program počinje kada sat otkuca podne, a osim bogate gastronomske ponude svi posjetitelji moći će uživati i u zabavnom programu uz DJ-a, klapu Kampanel i Mladena Kosa.

Timu koji osvoji najviše bodova uručit će se Zlatni ćevap, a za ovu jedinstvenu kulinarsku nagradu borit će se najuspješniji s kvalifikacijskih natjecanja iz svih krajeva Hrvatske. Proglašenje pobjednika je planirano oko 18.00 sati, a žirijem će u finalu predsjedati akademik kulinarstva Branko Ognjenović koji će voditi i gastro-edukativni show.

Na finalnom natjecanju pridružit će nam se i brojne osobe iz javnog života, a sve posjetitelje očekuju zanimljive nagradne igre i bogat glazbeni program uz DJ-a te koncertGrupe Vigor i specijalnog gosta Ivana Zaka. Da nitko ne ostane gladan, zadužene su svježe pripremljene Volim roštilj delicije iz PIK-a dostupne po vrlo pristupačnim cijenama.


Komentari