Meritas i Jelena Radan spremaju glazbenu poslasticu za Dan žena u klubu Sax!

Foto: Davor Ivenović

Meri Jaman i Anita Valo iz grupe Meritas udružile su snage s Jelenom Radan u zajedničkom projektu „When Tomorrow Comes“ i po prvi put će ga izvesti u klubu Sax! u četvrtak, 8. ožujka.

U projektu “When Tomorrow Comes” popularne glazbenice s užitkom izvode pjesme autora i izvođača koji su ih pratili kroz njihovo sazrijevanje do danas. Zapravo su započele samo sa ženskim pismom, ali su kroz godine nastupanja u ovoj kombinaciji proširile glazbenu priču na pjesme koje im nešto znače i za koje bi voljele da su pisane za njih. Osim stranih, na popisu su i njihove autorske pjesme, a na koncertu ih prate glazbenici: Ivan Božanić na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Tin Ostreš na cajonu.

Ovo je svojevrsna poslastica jer u ovom sastavu u Zagrebu već dugo nisu klupski zasvirale, a i publici koja ih je dosad doživjela očito ima nešto zanosno u ovoj kombinaciji tri sasvim različite osobnosti i vokala.

Koncert polusjedeći i s ograničenim brojem ulaznica koje se mogu osigurati u klubu Sax! po cijeni od 55 kuna u pretprodaji dok će, ako ih ostane, na dan koncerta cijena iznositi 70 kuna.


Komentari