MEMORIJALNA TATTOO KONVENCIJA: U Vintage Industrialu vas čekaju tattoo i piercing majstori

Facebook

Memorijalna tattoo konvencija za omiljenog tattoo majstora Gorana Crnjca održat će se u četvrtak 10.3. u Vintage Industrial Baru.

Sigurni smo da je većina ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj, a i šire, upoznata s radom i djelom tattoo studija ‘’Crni’’ – a mnogi imaju i njegov trag na svojoj koži.

Umjetnički put Gorana Crnjca Crnog zanimljiv je za svakog štovatelja tattoo umjetnosti kao i za majstora u nastajanju. No, prošle je godine njegov put prerano prekinut kada je izgubio borbu s teškom bolešću.

Iza Crnog su ostali žena i dijete, a njegovi su prijatelji odlučili pokrenuti memorijalnu konvenciju na kojoj bi se jednom godišnje okupljali tattoo, piercing majstori, brijači i sva
ostala ekipa koja ide uz tattoo. Oni će tetovirati, šišati i pirsati sve zainteresirane u četvrtak 10. ožujka s početkom u 12 sati u Vintage Industrial Baru. Nakon ukrašavanja tijela, održat će
se i glazbeni program u čast Crnog.

Tetoviranje i piercing trajat će od 12:00 do 20:00 sati nakon čega se druženje uz glazbeni program nastavlja sve do 2:00 ujutro.

Minimalna donacija za sudjelovanje iznosi 20 kn i obavezna je.

Više informacija o sudionicima potražite na Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/1689239637990777/


Komentari