Mediteranska koncertna atrakcija Kuzma & Shaka Zulu ponovno u Saxu!

Kuzma i Shaka Zulu mediteranska su koncertna atrakcija koja podjednako oduševljava casual studente, alternativce i šminkere, a nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, najavili su novi tulum u kultnom zagrebačkom klubu u subotu, 3. ožujka.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reaggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuju 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su preko dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”

Kako legendarni splitski dvojac zvuči uživo saznajte u subotu, 3. ožujka u klubu Sax!

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici u radno vrijeme kluba.


Komentari