MARKO TOLJA QUARTET: Najljepši uvod u Badnje jutro

Koncertom Marko Tolja Quarteta, svi posjetitelji Adventa u Klovićevim dvorima na najbolji će mogući način ući u Badnje jutro.

U petak 23. prosinca Marko Tolja donijet će čaroliju Božića na plato Gradec dva dana prije samog blagdana, s početkom u 20:30 sati.

Pop, swing i jazz pjevač te dobitnik brojnih Porina svojim prekrasnim vokalom zasigurno će uljepšati atmosferu ovog nezaobilaznog Adventa na Gornjem gradu, koji svojim zabavnim programom i zanimljivom gastronomskom ponudom iz tjedna u tjedan privlači sve više gostiju.

Najzabavnija gradska ‘špica’

Uz odlične zabavne, dječje i izložbene programe popraćene hvaljenom ponudom 11 ugostitelja, Advent u Klovićevim dvorima može se pohvaliti i najzabavnijom „špicom“ u gradu. I ove će subote, 24. prosinca, na platou iznad Zagreba s najljepšim pogledom na grad, live DJ program začiniti Badnjak i razveseliti sve prisutne na odličnom druženju uoči Božića.

Posljednji tjedan Adventa u Klovićevim dvorima, sve posjetitelje očekuje mnoštvo događanja.

Dok će u nadolazećem tjednu atmosferu zagrijavati bendovi Jam Buckett, Vince&Jules i Junglecats, dan prije zatvaranja adventa, 30. prosinca, na pozornici na platou Gradec sve prisutne će rasplesati grupa Gretta.

Za one željne kulturnih događanja, u Galeriji Klovićevi dvori i dalje su otvorene dvije izložbe – Retrospektivna izložba Ignjata Joba i izložba studenata ALU Zagreb, a najmlađe će u posljednjem tjednu najviše razveseliti već dobro poznato klizalište u Atriju, Artionice 27. i 29. prosinca te kreativna radionica „Dinki“ Laboratorija zabave 28. prosinca.

Komentari

loading...