Maraton karijera: Ne propustite odlična predavanja poznatih i uspješnih ljudi

Studentski informativni kutak dovodi poznate hrvatske uspješnike natrag na fakultete! No, ovaj put zauzimaju mjesto za katedrom i predaju o svemu što nije literatura.

Prvo ovogodišnje gostovanje Maratona karijera otvorit će Tomislav Grubišić, CEO i suosnivač Degordiana, poznate regionalne digitalne agencije! Tomislav je nekada bio student Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a danas je poznato lice hrvatske poslovne scene.  Njegova priča inspirirat će studente njegova fakulteta 10. travnja upravo na FER-u.

Prijave su moguće putem prijavnog obrasca na linku: http://bit.ly/2pUXsWK – uhvati svoje mjesto na vrijeme, dvorana je ipak ograničena!

Studente pritom, uz Tomislavovo predavanje, očekuje još sadržaja, stoga, pripremite pitanja i – stay tuned!

Podsjećamo, projekt Maraton karijera traje do konca svibnja, a uključuje predavanja danas iznimno poznatih i uspješnih ljudi, panel raspravu u posljednjem posjetu, business networking i brojna druga iznenađenja!

Pridruži se, upoznaj Tomislava Grubišića i ostale hrvatske poduzetnike, zaradi preporuke o daljnjim koracima u svojoj karijeri i započni vlastiti poslovni maraton uz savjete iz prve ruke!

Generalni medijski pokrovitelj projekta je Studentski.hr.


Komentari