Maja Posavec u Lisinskom promovira album ‘Kada ne bih imala strah’

Ostalo je još jako malo do promocije albuma prvijenca Maje Posavec „Kada ne bih imala strah“, a ona će se dogoditi u srijedu, 9. svibnja u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog s početkom u 20h. Maja će s bendom izvesti svih 12 pjesama s albuma na kojem je radila osam godina, ali i neke druge koje su obilježile njenu dosadašnju karijeru.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Ulaznice.hr, na dan koncerta će koštati 100 kuna. Zbog specifičnosti prostora broj ulaznica je ograničen.

„Ovo je moj prvi veliki samostalni koncert. I došao je u pravo vrijeme. Napokon sam spremna podijeliti s publikom svoj autorski prvijenac uživo. Publika me do sada gledala i slušala u raznim projektima, ali ovo je nešto vrlo moje i vrlo osobno. Sretna i uzbuđena zajedno s ekipom iz benda Ivan Kapec, Vinja Marino, Damir Mihaljević i Franjo Klinar spremam koncert koji ima obrise cabareta, gdje ja kao Maja Posavec putujem kroz svoja raspoloženja, stilove, faze“ izjavila je Maja prije koncerta.

Maja je ususret ovom koncertu izbacila i spot za pjesmu „Prazan hod“.  Producent je Višeslav Laboš, a za režiju i kameru zadužen je bio Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić, a color je zasluga Darka Kušlana.

Nakon koncerta slijedi druženje s Majom, a to će ujedno biti i prilika za kupiti album. Maja Posavec najavljena je i kao jedan od izvođača na 16. izdanju Tabor Film Festivala.

„BUDI JAK“ u Lisinskom:
https://www.facebook.com/mayaposavec1/videos/1849539525342663/?t=5

Ulaznice za Lisinski potražite na Ulaznice.hr


Komentari