LJUBITELJI STRIPOVA VEČERAS svi u Booksu, čekaju vas genijalni gosti i dobar provod

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U sklopu Booksinog Književnog budoara i Strip tribine Matka Vladanovića, gostovati zamjenik glavnog urednika portala Stripovi.com Danijel Kuzmić i glavni urednik i webmaster portala, vlasnik Naklade Fibra, Marko Šunjić.

U utorak, 8. prosinca u 19 sati u klubu Booksa će, u sklopu Booksinog Književnog budoara i Strip tribine Matka Vladanovića, gostovati zamjenik glavnog urednika portala Stripovi.com Danijel Kuzmić i čovjek koji je pokrenuo cijelu priču, glavni urednik i webmaster portala, vlasnik Naklade Fibra, Marko Šunjić.

Stripovi.com najveći su i najvažniji regionalni portal za strip koji je prošlog mjeseca proslavio 14. rođendan. Gotovo deset tisuća članova portala i pratećeg foruma, na potpuno volonterskoj bazi, bez potpore Ministarstva kulture, do danas je što stvorilo, što pročitalo nekoliko desetaka tisuća kartica posvećenih stripu i popratnim sadržajima. Trenutno portal broji 1 793 recenzije, 1 474 biografska teksta, 1 019 tekstova o strip-junacima i golemu bazu od 31 745 strip-naslova otvorenu svim zainteresiranim istraživačima. Putem portala do danas je ostvareno preko 11 milijuna aukcija i sigurno je da se u ovih četrnaest godina Stripovi.com profilirao kao ključno mjesto ljubitelja stripa ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji.


Komentari