LJUBAV IZMEĐU HALIDA I ZAGREBA: Glazbena legenda dolazi u Lisinski

Facebook

Ako nešto zna, Halid zna probuditi najskrivenije emocije.

Glazbena legenda Halid Bešlić priuštit će vam 17.12.2016. u 20:00 sati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu pravi spektakl.

Svoje vjerne obožavatelje svih generacija, Halid će ponovno okupiti u čarobnom ambijentu Lisinskog i još jednom potvrditi vječnu ljubav sa zagrebačkom publikom.

Za ove nastupe Halid zasigurno priprema poseban glazbeni program koji će obuhvatiti njegove najveće hitove kao što su ‘Prvi poljubac’, ‘U meni jesen je’, ‘Čardak’ ili ‘Miljacka’. Svoje mjesto sigurni smo, pronaći će i pjesme sa aktualnog albuma ‘Romanija’ u izdanju Hit Recordsa, među kojima svakako treba spomenuti, istoimenu ‘Romaniju’, ‘Sviće zora’, ‘Lavanda’, ‘Sijede’ i brojne druge.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za čarobnu večer s Halidom Bešlićem i prijateljima, svoju ulaznicu po cijeni od 130, 150, 170 i 200kn, potražite već danas. Nabaviti je možete na stranici Hit Recordsa ili na blagajni Lisinskog.

Bogatih četrdeset godina karijere, ispunjenih brojnim vječnim hitovima na kojima su odrastale mnoge generacije, garantiraju vam koncertni događaj godine.


Komentari