Ljeto na Zrinjevcu ne jenjava: Nakon Detoura stiže još fantastičnih večeri!

Subotnje veče tradicionalno je rezervirano za dobru zabavu koju su brojni posjetitelji Ljeta na Zrinjevcu imali prilike osjetiti ovog vikenda. Grupa Detour u pratnji gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all s pravom je postavljena kao centralni događaj i vrhunac ovogodišnje manifestacije u najljepšem zagrebačkom parku.

Bez tebe,  Zaljubila sam se, Tvoje lice se promjenilo, Skrivena i drugi hitovi ovog benda, rasplesali su posjetitelje, ali i zaintrigirali radi posve drugačije izvedbe. Ovog  puta svirali su u pratnji zvuka violina u izvedbi gluhih violinistica Lemary Vuletić i Martine Marić, sestara Đurđice Šakić i Ivane Feljan, a pod vodstvom Renate Novoselac, autorice jedinstvene metode kojom gluhi uče svrati violonu –  Violinmusic4all

„Osjećamo neopisivo zadovoljstvo zbog nastupa s gluhim violinisticama iz Violinmusic4all. Njihova pratnja oplemenila je naše skladbe, kako u glazbenom tako i emotivnom smislu. Podržavamo ih svim srcem i veselimo se daljnjem zajedničkom radu i prijateljstvu“, izjavio je Nenad Borgudan, autor i frontmen benda Detour.

Iako se radilo o centralnom događaju, Ljeto na Zrinjevcu nastavlja jednakim žarom. 

Ako još uvijek niste, svakako navratite, zabavite se, rashladite i okrijepite uz raznoliki, cjelodnevni festivalski program koji kroz tri festivalske zone traje sve do 4. kolovoza. 

Predahnite u chill zoni gdje možete aktivirati i virtualna krila fotografirajući se u jedinstvenoj krletci. Najmlađi se mogu zabaviti u kids corneru uz edukativno kreativne radionie i sportske aktivnosti, a za sportski vikend corner su zaduženi Mario Valentić i  MNK Dinamo Futsal.

Možete uživati u autohtonim istarskim delicijama, laganim voćnim obrocima, počastiti se koktelima vrhunskih koktel majstora i na kraju dana zaplesati i opustiti se uz glazbeni program. Osjetite duplu glazbenu poslasticu u utorak 30. srpnja kada će vas zagrijati Elma Burić uz pratnju klavira, a nakon nje, u glazbeni se paviljon useljava Franka Batelić. Smijte se uz Vlatka Štampara i Aleksa Curaća Šarića  (31. srpnja), plešite uz DJ-a Maria Palmera (1. kolovoza), Bang Bang (2. kolovoza),  te Ivan Jelić kvartet (3. kolovoza) i Apokalipso (5. kolovoza).

Pogledajte program Ljeta na Zrinjevcu i budite dijelom ovog događaja uz nezaboravnu ljetnu atmosferu u zelenoj oazi u centru grada.


Komentari