Ljetna Rock akademija: Tečajevi sviranja i pjevanja za sve uzraste

Tijekom ljetnih praznika Rock akademija organizira tečajeve sviranja i pjevanja za sve uzraste

U tijeku su prijave na tečajeve sviranja i pjevanja koje organizira Rock akademija početkom srpnja. U vrijeme ljetnih praznika, od 2. do 20. srpnja, na adresi Park Ribnjak 1 održavat će se intenzivna nastava sviranja i pjevanja za početnike i napredne.

Ovakvi sadržaji pokazali su se vrlo korisni u osmišljavanju slobodnog vremena te aktivnog odmora od ostalih obveza. U ponudi su intenzivni tečajevi pojedinačne nastave bubnjeva, gitare, pjevanja, bas gitare, glasovira i solfeggia. Jedino se početni tečaj gitare izvodi u skupnom obliku nastave za kandidate starije od 14 godina ukoliko bude dovoljno zainteresiranih.

Učenici koji odlično svladaju sadržaje ljetnih tečajeva mogu pristupiti audiciji početkom rujna tijekom upisa kako bi nastavili višu razinu obrazovanja.

Prijave i upisi za ljetne tečajeve su 28. i 29. lipnja. Audicija za pjevače i napredne instrumentaliste je 20. lipnja u 20 sati. Voditelji tečajeva iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije.

Više informacija o ljetnim tečajevima i prijavama pročitajte ovdje.

Rock akademija djeluje već 26 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu i mnogi drugi.

Komentari

Komentari