LEGENDARNI ĐANI MARŠAN STIŽE U LISINSKI: Pridružuju mu se brojni poznati pjevači

PR

ŠTO: Zagrebački koncert ‘Srcem za Zadar’

KADA: 11. svibnja

GDJE: KD Vatroslava Lisinskog

Ususret zagrebačkom koncertu Srcem za Zadar legendarni glazbenik Đani Maršan sa nostalgijom se prisjeća studentskih dana. Studiranje kao i plesnjaci koji su bili neizostavni dio odrastanja obilježili su jednu divnu mladost.

“Iako davno bilo, slika ne blijedi, a prijateljstva stečena tada kao i plesnjaci koji su bili okosnica studentskih okupljanja i sklapanja novih prijateljstava i ljubavi zauvijek su u našim srcima!» – prisjeća se Đani i dodaje: «S velikim sam veseljem prihvatio poziv za sudjelovanjem na ovom humanitarnom koncertu. Bit će to glazbeno putovanje Zadrom, pozivam sve da nam se pridruže na njemu!»

Humanitarni koncert Srcem za Zadar održat će se 11. svibnja u KD Vatroslava Lisinskog. Koncert organizira Klub zadarskih studenata koji obilježava 20. obljetnicu postojanja zadarskog kluba u Zagrebu. Na najljepši mogući način zadarski glazbeni velikani uveličati će ovaj humanitarno – glazbeni spektakl.

Uz Đanija Maršana svoju humanu stranu pokazali su drugi zadarski glazbenici te će na koncertu nastupiti još i Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, klapa Niko, Bepo i David, Marina Tomašević, Emilija Kokić, grupa Forum, Ivica Sikirić Ićo i Duško Lokin.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica donirati će se zadarskoj bolnici za kupnju medicinskog aparata Histeroskop. Ova humanitarna gesta bi nabavkom
Histeroskopa olakšala liječenje sugrađanki te smanjila liste čekanja i pojeftinila cijeli postupak. Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Ulaznice za humanitarni koncert Srcem za Zadar po cijenama od 100, 120 i 150 kuna možete kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.


Komentari