Kupite zanimljivu knjigu za ljeto i tako pomozite napuštenim gradskim životinjama

FOTO: Facebook

Odlična za sve knjigoljupce u petak 30. lipnja u Booksi – budite humanitarni i usput nabavite odlično ljetno štivo!

I ovog ljeta Futura, udruga za zaštitu životinja omogućuje vam da nabavite dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognete napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla.

Dosad je Futura u Booksi (Martićeva ulica) organizirala osam ovakvih akcija kada ste “udomili” jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja kako knjiga tako i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima.

Osim knjiga, bit će tu i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i fora majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu odaberite štivo koje će vam pasati, a za nešto malo više kuna donacije moći ćete kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu (za sebe ili za poklon). Kratko rečeno, ugodit ćete sebi i možda još nekome, a četveronožnim ljubimcima pomoći da prežive ljeto u gradu!

Ako imate knjiga viška koje biste rado donirali Futuri, slobodno ih donesite u Booksu u četvrtak 29. lipnja od 10 do 21 sat ili u petak, 30. lipnja od 10 do 16 sati.

Svi ste pozvani/e i svi ste dobro došli/e!


Komentari