KULTURNO SE UZDIGNITE I OVOG VIKENDA: Centar mladih Ribnjak ponovno nudi odličan izbor hvaljenih kazališnih predstava

FOTO: Facebook / Teatar Poco Loco

Ne propustite odlične kazališne predstave uz vrhunske glumce.Centar mladih Ribnjak s nestrpljenjem vas čeka!

Nedjelja, 16. listopad u 11 i 12 sati, Scena Ribica

  • Teatar Poco Loco, Ciklus “Priča mi se priča” – teatralizirano pripovijedanje bajki; Princeza i žabac

“Priča mi se priča” jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja, čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Cijena ulaznica je 15 kuna.

>>>LUCKASTI SU I VJERUJU U ČAROLIJU KAZALIŠTA: Otključajte maštu i s njima ćete začas uploviti u svijet bajki (FOTO)

Nedjelja, 16. listopad u 20 sati, Scena Ribnjak

  • Miroslav Krleža, U agoniji – nastala je po tekstu Miroslava Krleže kao autorski projekt Nele Kocsis, Ozrena Grabarića i Darka Stazića.

Predstava je rezultat suradnje PUK – Putujućeg kazališta i Centra mladih Ribnjak – Scena Ribnjak. Za scenografiju je zaslužna Petra Kriletić, kostimografiju Marita Ćopo, a autor videa je Filip Šovagović. Igraju: Nela Kocsic kao Laura Lenbachova, Ozren Grabarić kao dr. Ivan Plemeniti Križovec, a Darko Stazić utjelovio je lik Baruna Lenbacha. Trajanje: 100 minuta. Cijena ulaznica je 70 kuna, a za učenike, studente, umirovljenike i nezaposlene 35 kuna. Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na [email protected].


Komentari