KREATIVNI SAJAM RUKOTVORINA: Pregršt domaćih proizvoda čekaju na vas

I ovaj će se mjesec održati kreativni sajam u klubu Boogaloo (Ulica grada Vukovara 68). u subotu 26. studenog.

Održat će se od 11 do 19 sati kao uvod u Advent i Božić, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Na sajmu ćete moći vidjeti ukrase od tkanine, stakla, polimerne gline, žice, keramike i drveta, razne ukrase i dekorativne predmete, rukom rađene šalovi, kape, rukavice, unikatne čestitke, unikatne torbe što iz novih, što iz recikliranih materijala, razne ukrase obrađene salvetnom i shabby chick tehnikom, adventske vjenčiće, unikatni nakit raznih umjetnika i još mnogo toga izrađeno marljivim rukama naših umjetnika, obrtnika, hobista i kreativaca.

S obzirom da itekako imamo sluha za tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, možete očekivati i vrlo popularne cijene koje započinju već od 10 kuna.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Udruga Kloto ovim sajmovima želi podržati inicijativu pružanja podrške kupovanjem od malih proizvođača, obrtnika, kreativnih udruga i hobista, koja se proširila po cijelom svijetu. Kako je zbog krize u cijelom svijetu, a pogotovo u Hrvatskoj mnogo ljudi ostalo bez posla, mnogi su svoj hobi pretvorili u svoj primarni izvor prihoda. Kao udruga koja okuplja kreativce i stvaraoce, naravno da smo se odlučili podržati tu inicijativu da se u ovo teško vrijeme na ovaj način podrže mali kreativni poduzetnici i hobisti koji su se usprkos krizi otisnuli u nesigurne poduzetničke vode i ljubav i strast prema svom hobiju pretvorili u svoj novi posao.[/box]

Svi predmeti koji će se moći vidjeti i kupiti na ovim sajmovima su jedinstveni i originalni, rukom izrađeni pokloni koji nose najveću vrijednost. U svaku stvarčicu uloženo je puno truda i pažljivog rada i njezina prava vrijednost često premašuje onu “istaknutu cijenu”.

Uz umjetnike iz udruge Kloto, na sajmu će sudjelovati i drugi umjetnici, kreativci i druge udruge koje se bave kreativnim radom i poticanjem kreativnog i stvaralačkog izražavanja.

Komentari