ZA ‘KRALJA GUŠTERA’: DOORS party u čast Jimu Morrisonu

Ove subote slavimo rođendan Jima Morrisona u Hard Placeu u 21 sat.

Biggest Little Rock Club in town vam dovodi fenomenalni Cassandra at the well DOORS TRIBUTE BAND. Oni su se svojim sjajnim koncertima već “uvukli pod kožu” zagrebačkoj publici, a njihov sad već tradicionalan koncert u Hard Placeu uvijek je krcat.

Jedna od najvećih rock ikona i jedan od najutjecajnijih autora svih vremena James Douglas “Jim” Morrison, pod misterioznim, i do danas neobjašnjenim okolnostima, preminuo je davne 1971. godine prošlog stoljeća, a da je još živ (u što neki vjeruju!), proslavio bi svoj 73. rođendan!

To je valjan razlog za veliki DOORS PARTY u Hard Placeu uz kojeg ćemo se prisjetiti prisjetiti “kralja guštera” i fenomenalnih pjesma koje su ostale “žive” i nakon više od četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jim Morrisona.

The Doors su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova – iako je band postojao samo sedam godina (1965-1971) i snimio samo šest studijskih albuma, ostavili su neizbrisiv trag u rock`n`roll povijesti.

Legendarne “Light my fire”, “Roadhouse blues”, “L.A. woman”, “People are strange”, “Break on trough”, “Riders on the storm” i mnoge druge i danas su neizostavni dio odrastanje nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog Jim Morrisona i njegovu ekipu.


Komentari