‘Kotlovi generala Pattona’ je predstava koja nikoga ne štedi

FOTO: Press

Jednako ‘puca’ u crne i crvene, lijeve i desne, bogate i siromašne, domaće ili dotepence, a umjesto žrtava nudi smijeh kao rješenje.

Centar kulture na Peščenici i Kazalište Knap predstavlja Vam predstavu „Koltovi generala Pattona“ koja će se u Kazalištu Knap igrati 28. listopada u 20 sati.

Predstavu koju je do sada imalo prilike vidjeti skoro pet tisuća ljudi, nakon kraće stanke, ponovno je na našim daskama i ima priliku zabaviti i Vas!

Ova crna komedija u režiji Georgija Para književno duhovito raskrinkava podijeljeno hrvatsko društvo, ne samo ideološki, svjetonazorski i religijski nego i kulturno. Jednako ‘puca’ u crne i crvene, lijeve i desne, bogate i siromašne, domaće ili dotepence, a umjesto žrtava nudi smijeh kao rješenje.

Tekst  je napisao Nino Škrabe, majstor dijaloga, jezika i karaktera.

Četvero glumaca: Mladen Vasary, Tomislav Martić, Sunčana Zelenika i Ana-Marija Percaić glume sveukupno šesnaest istaknutih pripadnika hrvatskog društva raznolikih karaktera.

Dva umirovljena generala , novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrtićka teta samo su neki od likova koji će Vas nasmijati.

Dođite 28. listopada u Knap i saznajte kako su  tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona dospjeli na  naše daske i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio samo pucanj u prazno.

Karte možete kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kn na blagajni našeg kazališta ili rezervirati na broj: 01 2303 122

Za  grupe veće od deset ljudi cijena je 35 kn


Komentari