Korisna radionica za djecu i srednjoškolce: Sudjelujte u ‘Dizajnerskoj početnici’

Facebook

ŠTO: Dizajnerska početnica pod nazivom ‘2D3D“

KAD: subota, 20. svibnja 2017., 10–13 sati

GDJE: HDD galerija, Boškovićeva 18, Zagreb

U subotu, 20. svibnja s početkom u 10 sati održava se Dizajnerska početnica pod nazivom ‘2D3D“ pod vodstvom ANE I VELJKA ARMANO LINTA! Radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima.
Kako od obične 2d ploče materijala dobiti 3d stol ili stolicu koja neće imati ni ljepila ni vijke ni ikakva druga spojna sredstva i materijale, a moći će se bezbroj puta sastaviti i rastaviti te transportirati kao flat pack? Cilj ove radionice je naučiti djecu i mlade da sami izrade unikatne stolčiće od kapafiksa.

Sudionici će na radionici od ravne ploče kapafiksa izrađivati stolčiće, a za njihovo spajanje neće im trebati ni ljepilo, ni vijci, samo mašta, spremnost da otkriju čaroliju geometrije, i malo spretnosti. Napravljene stolčiće polaznici mogu pokloniti ili ponijeti sa sobom, a sa sobom će ponijeti i sposobnost da naprave još bezbroj unikatnih stolčića na istu foru.

Radionica traje 3 sata.
Na radionicu se mogu prijaviti polaznici viših razreda osnovne škole i srednjoškolci

Voditelji:

Ana Armano Linta je produkt dizajnerica, a Veljko Armano Linta arhitekt. Imaju studio u Zagrebu te se bave produkt dizajnom, dizajnom interijera i arhitektonskim projektiranjem, ali i istraživanjem: Ana prvenstveno u području dizajna za igru i učenje, a Veljko u području integrativnog projektiranja za dobrobit (wellbeing). Uživaju u vođenju različitih radionica za mlade.

 

Rok za prijave: do petka, 19. svibnja u 17 sati, na [email protected]


Komentari