KONCERT ZA BADNJAK: DeLorean u Vintageu

facebook

Na samu Badnju noć moći ćete gledati i uživati kako DeLorean voza kroz presjek najvećih pop i rock hitova od kad je rocka.

DeLorean Bend je grupa koju čine Luka Jambrošić (bas gitara), Andro Jambrošić (bubnjevi), Dimitrije Đokić (vokal) i Nenad Mandić (gitara), a oni su članovi etabliranih grupa Muscle Tribe of Danger and Excellence, She Loves Pablo, Cojones..

Četvorka koja je svojim nastupima dokazala sviračku uigranost već je nekoliko puta provela publiku Vintage Industrial Bara na fascinantno putovanje kroz povijest rocka.  Klasici (hard) rocka iz šezdesetih i sedamdesetih su uvijek  redefinirani i odsvirani u još žešćoj, možda malo „stoneriziranoj“ varijanti.

Braća Jambrošić su prekaljena ritam sekcija, a Nenad je odličan gitarist koji je kompetentno transferira zvukovlje izvornih verzija u samosvojni, metaliziraniji duh koji je nesumnjivo prožeo većinu pjesama odsviranih u izvedbi DeLorean benda. Đokić, koji je inače glavni vokal u grupi Rochelle Rochelle, a u She Loves Pablo prisutan je u ulozi multiinstrumentalista, ovdje suvereno pjeva veliku većinu priloženih skladbi.


Komentari