Koncert grupe Dubioza kolektiv seli se u Arenu

FOTO: YouTube

Za sve fanove Dubioze Kolektiva, koji već mjesecima nestrpljivo čekaju njihov koncert, stiže važna obavijest. Naime, koncert  planiran za 17. studenoga, u Domu sportova, rasprodan je čak 26 dana prije održavanja! Kako potražnja za ulaznicama nije jenjavala, donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb! Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba. Nakon objave “Apsurdistana” 2013. godine, Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma “Pjesmice za djecu i odrasle” Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Bend nije htio dodavati još jedan nastup 18. studenoga, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu. Stoga se selidba u Arenu 17. 11. pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove, bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.

Ulaznuice za Arenu

U prodaji će se tako naći ulaznice za parter, donju i gornju tribinu. Za parter će biti pušteno u prodaju samo 700 ulaznica po cijeni od 90 kn. Uvode se sektori donja tribina, po cijeni od 110 kn do 5. studenog i 130 kn od 6. studenoga do koncerta te gornja tribina po cijeni od 90 kn do 5. studenoga i 100 kn od 6. studenoga do dana koncerta. Prodaja ulaznica je krenula danas, 23. studenoga,  točno u 12:00 na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu, i to isključivo za sektor parter. Ako će vlasnici ovih ulaznica budu htjeli ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina), trebaju se javiti na mail [email protected] najkasnije do petka, 3. studenoga, gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

U danima do Arene u životu Dubioze dogodit će se još dvije važne stvari. Od četvrtka, 26. listopada svi fanovi Dubioze moći će chatati na Viberu uz besplatne stickere benda, a u ponedjeljak 13. studenoga Menart će objaviti dugoočekivani novi album “Pjesmice za djecu i odrasle” s kojeg su već skinuta dva singla “Himna generacije” i duet s Dinom Dvornikom “Treba mi zraka”.


Komentari

loading...