Klapa Rišpet rasprodala i drugi dan koncerta u Lisinskom!

lisinski.hr
Ljubitelji klapske pjesme dolaze na svoje, Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će svoj prvi veliki zagrebački koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ova vijest će zasigurno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme, te će ovaj koncert zasigurno osvojiti srca zagrebačke publike. Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na valovima emocija jer će vam ova noć zasigurno ostati u lijepom sjećanju. ‘Dalmatinski slavuji’, kako ih od milja zove publika, spremaju emotivan koncert, te je ova noć idealna za sve zaljubljene, ali i za sve prijateljice koje žele pobjeći od obaveza i uživati u pravom ženskom izlasku.
Klapa Rišpet poznata je i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama Sunce mi od tebe dolazi. Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više. Glazbeni gosti su Doris Dragović i Jelena Rozga s kojima će klapa Rišpet otpjevati i svoje duete Jedina jubav mog života i Prsti zapleteni koji će probuditi najljepša sjećanja i stvoriti nezaboravne uspomene. Pjesme Mislim samo na teŠta mi ljube oćeš kazatPrsti zapleteni i Fališ mi, zajedno su na YouTubeu pregledane preko 20 milijuna puta.
Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom Ćaća, te su nagradom Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu Reći ćeš mi fala pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i prošle godine s pjesmom Šta mi ljube oćeš kazat.
Velika popularnost oe klape rezultirala je i drugim koncertom 27. veljače, a na službenim stranicama dvorane saznajemo da je i on rasprodan.


Komentari