Kino pod zvijezdama od idućeg tjedna u najljepšem zagrebačkom parku!

Idući petak svi će Zagrepčani, kao i svi koji se nađu u Zagrebu sve do 13. rujna moći uživati u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevac u posljednjim kino hitovima pod zvijezdama.

Food Film Festival sponsored by Coca-Cola i ove se godine u „novom normalnom“ tradicionalno održava u svom post-ljetnom terminu te svim posjetiteljima poklanja besplatne projekcije izabranih filmova koji su posljednji igrali u kinima prije nego su se kina zatvorila, kao i nekoliko Oscarovskih pobjednika, a sve na svježem zraku.

U filmovima će svi posjetitelji moći uživati na livadi uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera, a da im iskustvo bude potpuno pobrinuti će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima. Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom navedenih deset dana od 12h naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanskog restorana,  American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Stari Zagreb, B125, Cellar i veganski restoran Oaza, da ne budemo žedni i da ostanemo veseli pobrinuti će se kućice Tipsy i Mangosta, a za dozu slatkoga Amelie slastice i Fritula house.

Bit će tu burgera, tortilli, quesadilla, pilećih krilaca, rebarca, grilla, zagrebačkih specijaliteta, ali i salata i slastica. U svemu tome, uz ledenu Coca-Colu i Coca-Cola Combo menije na svim kućicama, kao i u cijelodnevnoj Staropramen piknik zoni te hladnom Staropramenu te Samsung  uživamo dakle na otvorenom i svježem zraku, što je trenutno najviše preporučljivo od 4. do 13. rujna na Zrinjevcu.


Komentari