Kakve veze imaju Ivan Šarić i Dom sportova? Smiješne!

Facebook/Ivan Šarić

naš najpoznatiji stand-up komičar Ivan Šarić priprema novi projekt, možda i najambiciozniji i najuzbudljiviji dosad. Već 4 puta rasprodao je KD Vatroslava Lisinskog kada je do suza nasmijao mnogobrojnu zagrebačku publiku, Šarić je postao željan većih prostora.

Mala dvorana Doma sportova postat će tako, 2. listopada, mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. ože od Šarića očekivati ovog puta? Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici.

„Zašto Dom sportova? Vjerujem da moja publika uvijek ima očekivanja od mojih predstava, ali ono što sam siguran da znaju je to da sam sebi postavljam najveće izazove. Ovo je novi izazov u mom životu. Okupiti 3000 ljudi na jednom mjestu radi stand up-a je nešto što mi predstavlja istovremeno izazov, satisfakciju, natjecanje sa samim sobom i stvara novu dozu strahopoštovanja prema mojoj publici. Taj mix me gura dalje. Eto zašto Dom spotova.” – izjavio je Ivan.

Šarić je tijekom svoje uspješne karijere uspio napraviti nešto što dosad nije učinio nijedan komičar, dokazavši kako je stand up komedija prerasla klupsku scenu i više nego zasluženo prešla na jedan mnogo veći i kulturniji nivo. Uz brojne televizijske i voditeljske angažmane, čini se kako ovom svestranom i talentiranom umjetniku nema kraja. Najavljeni stand-up spektakl u Domu sportova prvi je takve vrste na ovim prostorima, čime dobiva na velikoj važnosti i značaju, posebice u domeni domaćeg stand-upa. Stoga rezervirajte  prvu srijedu u listopadu za vrhunski provod, okupite ekipu i, makar na nekoliko sati, zaboravite sve brige i prepustite se genijalnom Šarićevom humoru. Ulaznice su od danas dostupne putem sustava Eventim i to po cijenama 90 kuna za tribine te 120 kuna i 140 kuna za parter. Kupnju možete izvršiti online na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ivan-saric-live-zagreb-dom-sportova-530450/event.html


Komentari